Welkom op de website van noordwest

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

HCC!noordwest is de regio voor iedereen die woont in het deel van Noord-Holland van Purmerend tot Texel. HCC!noordwest telt ruim 2000 leden en houdt zijn bijeenkomsten in Alkmaar en Schagen. In Hoorn zijn bijeenkomsten van HCC!seniorenacademie.


Tijdens onze bijeenkomsten kun je terecht voor ondersteuning bij hard- en softwareproblemen en zijn er diverse andere activiteiten waaronder: het opzetten van een netwerk, werken met Windows, Office, Linux, foto's inscannen en/of bewerken, websitebouw en internet.
Daarnaast zijn er verschillende lezingen door het jaar heen en is er altijd een uitgebreide leestafel beschikbaar met allerhande PC-documentatie.

Alkmaar

Elke 1e en 3e zaterdag van de maand, met uitzondering van de vakanties, zijn er van 13.00 tot 17.00 bijeenkomsten in het Olympiagebouw, Olympiaweg 17, Alkmaar.

Schagen

Elke 4e zaterdag van de maand (niet in juli) kun je van 13.00 tot 17.00 uur terecht in Schagen, in De Nieuwe Nes, Schoenmakerspad 1 Dit wordt georganiseerd door de Flight simulatior IG. Zij bieden advies aan zowel beginners als gevorderden.

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!amsterdam

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden