images/fade/fade1.jpg

Tijdens de bijeenkomst op zaterdag 16 november 2019 van de HCC!noordwest zal een van de kernleden van de HCC!trainsim een presentatie geven over treinsimulatieprogramma’s die er zijn voor de PC. Ook zal hij de gehele bijeenkomst aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Een uitgelezen kans voor HCC-leden om kennis te maken met de activiteiten van de HCC!trainsim en iets te weten te komen over treinsimulatieprogramma's.

Voor leden van de HCC!trainsim die niet in de gelegenheid zijn regelmatig naar onze bijeenkomsten in De Meern te komen een mooie gelegenheid eens langs te komen. We zijn een keer in een HCC-regio aanwezig.

In de presentatie zal verteld worden wat de HCC!trainsim zoal doet: naast informatie en kennis uitwisselen zijn we ook creatief bezig. Af en toe maken we een complete add-on voor een treinsim. Daarnaast zal ook een overzicht gegeven worden welke treinsimulatieprogramma’s er bestaan, wat je ermee kan

trainsim01

doen, en wat voor soort computer je ervoor nodig hebt. Naast de presentatie is er de hele middag gelegenheid tot het stellen van vragen.

De presentatie wordt gehouden op de locatie Alkmaar van HCC!noordwest en wel in het Olympiagebouw, Olympiaweg 17, Alkmaar. De bijeenkomst begint om 13.00 uur, de presentatie begint rond 14.00 uur

.VSM 003